Οι Αξίες μας

A+ A A-

Οι Αξίες μας

 • Ακεραιότητα
  Λαμβάνουμε αποφάσεις με αξιοκρατικά κριτήρια και εφαρμόζουμε διαφανείς διαδικασίες. Ενεργούμε πάντα με τρόπο ηθικό και νόμιμο απέναντι στις Δημόσιες Υπηρεσίες, στους Πελάτες, στους Προμηθευτές.

 • Σεβασμός στο περιβάλλον
  Είμαστε περιβαλλοντικά και κοινωνικά ευαίσθητοι και δεν κάνουμε ενέργειες που μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον άμεσα ή έμμεσα.

 • Ποιότητα
  Για να είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την ευημερία της επιχείρησης σε βάθος χρόνου, εφαρμόζουμε αυστηρά τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά τα προϊόντα, την εξυπηρέτηση πελατών, τη διαδικασία παραγωγής και το ανθρώπινο δυναμικό.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών
  Η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών θεωρείται αυτονόητη και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες της καθημερινές ενέργειες και διεργασίες της επιχείρησης μας. Οι πελάτες – καταναλωτές μας είναι η «περιουσία» της επιχειρήσεις μας.

 • Κερδοφορία – Απόδοση στους Μετόχους
  Ένας από τους κυριότερους στόχους μας είναι η δημιουργία μέγιστης δυνατής αξίας για τους μετόχους μέσα από την αύξηση των πωλήσεων, τον έλεγχο των λειτουργικών δαπανών, τη βελτίωση των περιθωρίων κέρδους.

 • Άνθρωπος
  Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα των συναδέλφων και συνεργατών μας και δουλεύουμε με σεβασμό προς αυτούς στη δουλειά που κάνουμε. Η επιτυχία μας εξαρτάται από τους ανθρώπους μας – το πώς επιλέγονται, το πώς αναπτύσσονται, το πώς ανταμείβονται, αλλά και το πόσο καλά συνεργάζονται μεταξύ τους, ως μέλη μιας αποδοτικής ομάδας.