Για Συνεταίρους

A+ A A-

Νέα για συνεταίρους

Λειτουργία Λιανικής Πώλησης

Σας ενημερώνουμε πως από το Σάββατο 12/06/2021 και κάθε Σάββατο(εκτός επίσημων αργιών) η Λιανική πώληση του οινοποιείου θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 14:00.

Διακοπή Λειτουργίας Λιανικής Πώλησης

Σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η λιανική πώληση δεν θα λειτουργεί λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση προκειμένου να εμποδίσει τη διασπορά του ιού

Αρχαιρεσίες Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας

20/10/2020


Δελτίο Τύπου

Θέμα : «Αρχαιρεσίες Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας»

Την Κυριακή 18/10/2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου του ΑΟΣ Νεμέας.

Την Τρίτη 20/10/2020 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες και συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα είναι :

Πρόεδρος : Μάζος Ηλίας
Αντιπρόεδρος : Γαστουνιώτης Ιωάννης
Γραμματέας : Ευσταθίου Κωνσταντίνος
Ταμίας : Μπακοπάνος Παναγιώτης
Μέλη : Τσιάμης Δημήτριος
Χατζάρας Παναγιώτης
Φρούσιος Γεώργιος

Επίσκεψη Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κου Βορίδη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας

16/10/2020


Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κου Βορίδη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας

Ο κος Βορίδης συνοδευόμενος από τον ΓΓ κο Στρατάκο τον υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Δήμα, τον υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κο Ταγαρά και την βουλευτή κα Σούκουλη επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΑΟΣ Νεμέας όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου, δοκίμασαν τα προϊόντα και ενημερώθηκαν για την πορεία του οινοποιείου και τις επιπτώσεις από τον covid19 στην παραγωγή και τις πωλήσεις.
Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κος Μάζος ευχαρίστησε τον κο Υπουργό για την επίσκεψη.
Τον ενημέρωσε για την επιτυχή εφαρμογή του μέτρου του πράσινου τρύγου αλλά και της απόσταξης κρίσης τα οποία σε συνδυασμό με την χαμηλή φετινή παραγωγή έδωσαν την δυνατότητα στον Συνεταιρισμό μας να κρατήσει την τιμή του σταφυλιού στα περσινά επίπεδα.
Ο κος Υπουργός αφού τόνισε ότι και τα δύο μέτρα αυτό τον σκοπό είχαν ενημέρωσε ότι ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για επανάληψη του μέτρου και για το 2021 εφ’ όσον αυτό χρειαστεί.
Στην συνέχεια ο κος Μάζος έθεσε στον κο υπουργό το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις άδειες για νέες φυτεύσεις αμπελώνων με την εφαρμογή του κριτηρίου των 50 στρεμμάτων και του ζήτησε το Υπουργείο να δει ξανά το θέμα ώστε να δοθεί λύση.
Στο γεύμα που παρατέθηκε από τον Συνεταιρισμό συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν τους αμπελουργούς της περιοχής μας καθώς και τα προβλήματα και οι προοπτικές του συνεταιρισμού στα επόμενα χρόνια.
Ο κος Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Συνεταιρισμό.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΡΥΓΟΥ 2020

Η παραλαβή σταφυλιών θα συνεχιστεί από τη ΤΡΙΤΗ 6/10/2020 έως και την ΠΕΜΠΤΗ 8/10/2020 (τελευταία ημέρα παραλαβής) από 8:00 έως 16:00 .

(πληροφορίες 2746022210)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΩΝ

Νεμέα 23/9/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας καλεί τα μέλη του, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που βασίζεται στην Π.Δ.Σ 2996/22-9-2020, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ώρα 10:30 έως 14:00 με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης :

Α) ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΛΩΝ  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Β) ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ 4673/2020

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφτεί την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είτε ως μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου , εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο Νόμος 4673/2020 και το ισχύον καταστατικό, να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους στα γραφεία του ΑΟΣΝ μέχρι την Τρίτη 6-10-2020 και ώρα 14:00.

Στη Γενική Συνέλευση μετέχουν όλα τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Συνεταιρισμό (Άρθρο 18 παρ.1 του καταστατικού του Α.Ο.Σ.Ν.). Στα γραφεία του ΑΟΣΝ θα υπάρχει ο κατάλογος των οικονομικά τακτοποιημένων μελών . Όσα από τα μέλη επιθυμούν να διατυπώσουν ενστάσεις σχετικά με τη μη συμμετοχή τους στον κατάλογο των οικονομικά τακτοποιημένων μελών να το πράξουν μέχρι την 5-10-2020 .

 

Για τον Α.Ο.Σ.Ν.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Κατεβάστε από εδώ την αίτηση για υποψηφιότητα στο ΔΣ

Κατεβάστε από εδώ την αίτηση για υποψηφιότητα στο Εποπτικό

Έναρξη τρύγου

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου του τρυγητού, σήμερα Δευτέρα 14/09/2020, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους παραγωγούς «Καλό Τρύγο»
 
Ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός στηρίζοντας τον παραγωγό και μετά την εφαρμογή του πράσινου τρύγου αλλά και του μέτρου της απόσταξης ενημερώνει ότι :
 
- Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του συνόλου της παραγωγής των συνεταίρων
 
- Οι τιμή του σταφυλιού θα κυμανθεί στα περσινά επίπεδα.
 
ΚΑΛΗ ΣΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 
ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας
Μάζος Ηλίας

Τρύγος 2020

Ο ΑΟΣ Νεμέας ανακοινώνει ότι η παραλαβή σταφυλιού θα ξεκινήσει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 με τους παρακάτω όρους :

1. Το οινοποιείο θα παραλαμβάνει από 08:30 πμ
2. Το σταφύλι θα πρέπει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12,5 βαθμούς (μέχρι νεότερης ανακοίνωσης)
3. Η κατηγορία ΠΟΠ (μέχρι 1200 κιλά/στρέμμα) θα έχει καλύτερη οικονομική αντιμετώπιση
4. Δεν παραλαμβάνονται σταφύλια τρυγημένα την προηγούμενη ημέρα
5. Οι παραγωγοί οφείλουν να πλένουν καθημερινά τα τελάρα τους.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ«ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ » ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ , σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της και κατόπιν της από 21η Ιουλίου 2020 συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου προσκαλεί τους συνεταίρους του σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, επί της οδού Λ.Παπακωνσταντίνου 130 στη Νεμέα ημέρα Κυριακή 02/8/2020 και ώρα 10:30 π.μ. με θέμα την  Προσαρμογή/Εναρμόνιση του καταστατικού του συνεταιρισμού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4673/2020, όπως ισχύει - Τροποποίηση, κατάργηση και αναρίθμηση άρθρων του καταστατικού της εταιρείας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 09/8/2020 στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Στη Συνέλευση έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος όλοι οι συνέταιροι οι οποίοι είναι οικονομικά ενήμεροι προς τον ΑΟΣΝ
 
Νεμέα, 21 Ιουλίου 2020
Για τον ΑΟΣΝ
Πρόεδρος του ΔΣ
ΜΑΖΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ«ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ » ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ , σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της και κατόπιν της από 5η Ιουνίου 2020 συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου προσκαλεί τους συνεταίρους του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, επί της οδού Λ.Παπακωνσταντίνου 130-Νεμέα ημέρα Κυριακή 21/6/2020 και ώρα 10:00 π.μ., προκειμένου να λάβει αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας Διάταξης.

1.Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2019 (1/1-31/12/2019) ως και των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών σύμφωνα με τα ΕΛΠ.

2.Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσεως 2019.

3.Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 2020 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4.Διάφορα θέματα προς συζήτηση και ενημέρωση

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 28/6/2020 στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Στη Συνέλευση έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος όλοι οι συνέταιροι οι οποίοι είναι οικονομικά ενήμεροι προς τον ΑΟΣΝ

Νεμέα,5 Ιουνίου 2020

Για τον ΑΟΣΝ

Πρόεδρος του ΔΣ

ΜΑΖΟΣ ΗΛΙΑΣ

Παραλαβή τιμολογίων εσοδείας 2019

Παρακαλούνται οι συνέταιροι/παραγωγοί να περάσουν από τα γραφεία του συνεταιρισμού για την παραλαβή των τιμολογίων εσοδείας 2019.

Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 πμ - 15:30 μμ.

Ευχαριστούμε,

ΤΡΥΓΟΣ 2019

               

O ΑΟΣΝ ανακοινώνει ότι η έναρξη παραλαβής σταφυλιού θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019  με τους παρακάτω όρους:

  1. Το οινοποιείο θα παραλαμβάνει από τις 8.30 π.μ.
  2. Το σταφύλι που θα προσκομίζεται θα πρέπει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12,5 βαθμούς (μέχρι νεότερης ανακοίνωσης).
  3. Δεν παραλαμβάνονται σταφύλια τρυγημένα την προηγούμενη ημέρα.
  4. Οι παραγωγοί οφείλουν να πλένουν καθημερινά τα τελάρα τους.

Για την περίοδο του τρύγου θα καταβάλετε κάθε εβδομάδα €0,05 επί της παραδοθείσας ποσότητας σταφυλιού κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Νεμέα, 16/9/2019

Εξόφληση σταφυλιού - εσοδείας 2018

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας (ΑΟΣ Νεμέας) ενημερώνει τους παραγωγούς / συνεταίρους ότι στις 15 Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα προχώρησε στην αποπληρωμή του σταφυλιού εσοδείας 2018.

 

Οι πληρωμές έγιναν ηλεκτρονικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δοθεί από τα μέλη του οινοποιείου.