Επισκέψεις - Γευσιγνωσίες

A+ A A-

Επισκέψεις - Οινογευσίες

Ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας υποδέχεται επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του Λεωφ. Παπακωνσταντίνου 130, στην Νεμέα Κορινθίας. Είναι ανοιχτός για τους επισκέπτες, κατόπιν ραντεβού, καθημερινά. Επισκεφτείτε μας για να σας ξεναγήσουμε βήμα – βήμα στη διαδικασία παραγωγής του κρασιού. Τις ξεναγήσεις πραγματοποιούν οι έμπειροι οινολόγοι συνεργάτες μας.
Καλέστε μας για να οργανώσουμε την επίσκεψή σας.

Πιο αναλυτικά μπορείτε κάνετε τα εξής:

Επίσκεψη για Αγορά Οίνου

Μπορείτε να επισκεφτείτε τις εργάσιμες ώρες (και Σάββατο 10:00 – 14:00) και να επιλέξετε κρασιά από την έκθεση Λιανικής που έχουμε στο οινοποιείο. Για αγορές λιανικής οι επισκέπτες θα έχουν μια έκπτωση της τάξης του -15% από τον τιμοκατάλογο. Διαλέξτε το κρασί που σας εκφράζει μέσα από μια γκάμα 40 και πλέον κωδικών.

Ξεναγήσεις στο οινοποιείο

Γίνεται ξενάγηση στο χώρο του οινοποιείου και σε όλες της εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Η ξενάγηση κρατά περίπου 45 λεπτά και γίνεται από δικούς μας συνεργάτες κατόπιν ραντεβού. Στο τέλος της ξεναγήσεως μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση οίνου ώστε να επιλέξετε και να αγοράσετε με έκπτωση τους αγαπημένους σας οίνους.
Για κρατήσεις και οργανώσεις επικοινωνήστε με την Κος Κοτσώνης Μάνος 27460 – 22210 (εσωτ.: 18)
Καθημερινά & εργάσιμες ώρες

Για γκρουπ άνω των 10 ατόμων €1,00 / Άτομο
Για γκρουπ κάτω των 10 ατόμων €1,50 / Άτομο

Σαββατοκύριακα & μη εργάσιμες ώρες
Για γκρουπ άνω των 10 ατόμων €3,00 / Άτομο
Για γκρουπ κάτω των 10 ατόμων €4,00 / Άτομο

Ξεναγήσεις στο οινοποιείο με γευσιγνωσία

Γίνεται ξενάγηση στο χώρο του οινοποιείου και σε όλες της εγκαταστάσεις του εργοστασίου όπου εξηγείται η διαδικασία της οινοποίησης και η διεργασίες της παραγωγής. Στο τέλος γίνεται στην υπόγεια κάβα της παλαίωσης γευσιγνωσία με παλαιωμένα και μη κρασιά. Ο συνολικός χρόνος θα είναι περίπου 1,5 ώρες (αλλά αυτό συζητείται). Τα κρασιά θα είναι Grande Reserve, Reserve, Nemea VQPRD, Nemea Special και άλλες επώνυμες ετικέτες επιλογής.

Για κρατήσεις και οργανώσεις επικοινωνήστε με τον Κο Κοτσώνη Μάνο 27460 – 22210 (εσωτ.: 18)
Καθημερινά & εργάσιμες ώρες

  • Για γκρουπ άνω των 10 ατόμων €3,00 / Άτομο
  • Για γκρουπ κάτω των 10 ατόμων €4,00 / Άτομο

Σαββατοκύριακα & μη εργάσιμες ώρες

  • Για γκρουπ άνω των 10 ατόμων €5,00 / Άτομο
  • Για γκρουπ κάτω των 10 ατόμων €7,00 / Άτομο