Για Συνεταίρους

A+ A A-

Νέα για συνεταίρους

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας καλεί τα μέλη του, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που βασίζεται στην Π.Δ.Σ 2954 / 2-1-2018, την 21η Ιανουαρίου 2018 , ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας (Λεωφ Παπακωνσταντίνου 130), με θέμα :

Τροποποίηση καταστατικού

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφτεί την επόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με το ίδιο θέμα
Στη Γενική Συνέλευση μετέχουν όλα τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει όλες τις ληξιπρόθεσμες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Συνεταιρισμό (Άρθρο 18 παρ.1 του καταστατικού του Α.Ο.Σ.Ν.)

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ

Παράταση στην ψηφιακή υποβολή των Δηλώσεων Συγκομιδής χορηγεί το τμήμα Αμπέλου Οίνου και Αλκοολούχων ποτών του Υπ.Α.Α.Τρ, έως την 15η Ιανουαρίου 2018.  Η σχετική προθεσμία είχε ήδη εκπνεύσει στις 31/12/2017. Όπως αναφέρει η υπ΄αριθμ: 55/4647 εγκύκλιος του υπουργείου οι Δηλώσεις Συγκομιδής που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ψηφιακή υπηρεσία υποβάλλονται και φέτος χειρόγραφα και πάλι έως 15 Ιανουαρίου 2018.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ 50% ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΚΟΜΙΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ

 

 

 

 

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ   ΝΕΜΕΑΣ ΕΜΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ

ΣΤΙΣ  20/9/2017  ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ  ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ  50%  ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΚΟΜΙΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ  

Θέση Εργασίας: Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πωλήσεων Γερμανίας (με έδρα Γερμανία) 30-05-2017

 

Ζ Η Τ Ε Ι Τ Α Ι

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πωλήσεων Γερμανίας

(με έδρα Γερμανία)

Ο ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ, από τους κορυφαίους στον κλάδο του, αναζητά να προσλάβει άτομο για ανάπτυξη του υπάρχοντος δικτύου πωλήσεων στη Γερμανία.

 

Καθήκοντα θέσης

 • Διατήρηση και ανάπτυξη υπάρχοντος πελατολογίου.
 • Ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων.
 • Έρευνα και διερεύνηση αγοράς, για ανάπτυξη νέων προϊόντων.
 • Διείσδυση στο οργανωμένο εμπόριο λιανικής.
 • Reporting

Επιθυμητό προφίλ

 • Άπταιστα Γερμανικά (προφορικά / γραπτά)
 • Δυναμική προσωπικότητα με άνεση στην επικοινωνία.
 • Προϋπηρεσία σε θέση πωλήσεων/εξυπηρέτησης πελατών στον κλάδο της οινοποιίας επιθυμητή
 • Γνώσεις των διαδικασιών εξαγωγής οίνου.
 • Προσανατολισμός στον πελάτη και στην επίτευξη στόχων
 • Γνώση Ms Office

Παροχές

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
 • Κάλυψη εξόδων κίνησης
 • Ευέλικτο ωράριο
 • Συνεχής εκπαίδευση

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τα βιογραφικά τους με email : winenemea@otenet.gr ή με φαξ: +302746023052 με κωδικό: Β2Β-GERMANY

Kαταβολή της πρώτης δόσης για την πληρωμή της ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2016

Ο ΑΟΣ Νεμέας ενημερώνει τους παραγωγούς/συνεταίρους ότι την Τρίτη 27/09/2016 κατέβαλε την πρώτη δόση (0,05€ / κιλό) για την ΕΣΟΔΕΙΑ 2016.

Εξόφληση για την ΕΣΟΔΕΙΑ 2015

Ο ΑΟΣ Νεμέας ενημερώνει τους παραγωγούς / συνεταίρους ότι την Δευτέρα 18/04/2016 κατέβαλε την δόση εξόφλησης για την ΕΣΟΔΕΙΑ 2015.

Kαταβολή της τρίτης δόσης για την ΕΣΟΔΕΙΑ 2015

Ο ΑΟΣ Νεμέας ενημερώνει τους παραγωγούς/συνεταίρους ότι την Παρασκευή 11/03/2016 θα καταβάλει την τρίτη δόση (0,10€/κιλό) για την ΕΣΟΔΕΙΑ 2015.

Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2015

Σας ενημερώνουμε ότι η ψηφιακή εφαρμογή του ΥΠΑΑΤ για τη συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2015, θα επαναλειτουργήσει από την 10η Ιανουαρίου 2016 μέχρι και την 15η Ιανουαρίου 2016.
Επιπρόσθετα, για το ίδιο χρονικό διάστημα δίνεται η δυνατότητα υποβολής χειρόγραφων δηλώσεων συγκομιδής μόνο για όσα αμπελοτεμάχια παρουσιάζουν προβλήματα στο Αμπελουργικό Μητρώο και δεν δύνανται να διορθωθούν άμεσα.

Πατήστε για να δείτε την ανακοίνωση του ΥΠΠΑΤ

 

Τελική συνάντηση ερευνητικού προγράμματος WIDWINE FP7-2012-315065

wild wine 201506 lΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19-6-2015 η τελική συνάντηση του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος WILDWINE που οργανώθηκε και φιλοξενήθηκε από την Ένωση Πεζών στα Πεζά Κρήτης.


Το "WILDWINE" (FP7-SME-2012-31565) είναι ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ μέσω του 7ου Προγράμματος Πλαισίου, έχει χρονική διάρκεια τριών ετών (2012-2015) και συνολική χρηματοδότηση 1.166.000 €. Στο έργο, που συντονίζει η Δρ. Χρυσούλα Τάσσου, από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, συμμετείχαν μεγάλα Πανεμιστήμια της Ιταλίας (University of Turin), της Γαλλίας (University of Bordeaux) και της Ισπανίας (University Rovira e Virgili) καθώς και σημαντικοί Συνεταιρισμοί Οίνου και Εταιρείες των παραπάνω χωρών. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών Κρήτης, ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας και η εταιρεία ΚΑΒΙΝΟ ΑΕ συμμετείχαν από Ελληνικής πλευράς δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα.


Σύμφωνα με την επιστημονικά υπεύθυνη του έργου Δρ. Α. Νησιώτου, Ερευνήτρια του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, με επιτυχία υλοποιήθηκαν οι στόχοι του έργου που ήταν η απομόνωση, η μελέτη και η αξιοποίηση κατάλληλων για οινοποίηση άγριων ζυμών και βακτηρίων από κάθε περιοχή. Οι μικροοργανισμοί χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία στην παραγωγή καινοτόμων κρασιών με σταθερή και υψηλή ποιότητα και κυρίως με έντονο το γεωγραφικό τους αποτύπωμα. Τα κρασιά «άγριας» κατευθυνόμενης ζύμωσης καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών για οργανικά, ασφαλή κρασιά με ιδιαίτερο τοπικό χαρακτήρα και αναμένεται να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των συμμετεχόντων χωρών στη διεθνή αγορά.


Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους συμμετέχοντες ερευνητικούς φορείς οι οποίοι παρουσίασαν τα πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματά τους στους εκπροσώπους των συνεταιρισμών σχετικά με την μικροβιακή βιοποικιλότητα, ζυμών και βακτηρίων, από τις αντίστοιχες οινοπαραγωγικές ζώνες των χωρών που συμμετέχουν, την οινοποιητική ικανότητα των στελεχών αυτών στα πειράματα ζύμωσης σε εργαστηριακό και πιλοτικό επίπεδο.

wild wine 201506

Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων 23/6/2015

Ημερίδα «Επιλογή γηγενών ζυμών για την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλη, ΕΥ-ΟΙΝΟΣ»

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο Πλαίσιο της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών & Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΑγροΕΤΑΚ)» σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ. στην Γεωργική ΕΠΑ.Σ. Νεμέας με θέμα «Επιλογή γηγενών ζυμών για την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλη, ΕΥ-ΟΙΝΟΣ»

Παρουσίαση: Δρ. Δήμητρα Δούρου

 

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα της ημερίδας

Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων 3/6/2015

Kαταβολή της τρίτης δόσης για την ΕΣΟΔΕΙΑ 2014

Ο ΑΟΣ Νεμέας ολοκλήρωσε την καταβολή της τρίτης δόσης στους παραγωγούς για την ΕΣΟΔΕΙΑ 2014.

Μέχρι 15 Ιουνίου παράταση στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2015

«Πράσινο φως» έδωσε τελικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην παράταση της προθεσμίας των αιτήσεων για τις άμεσες ενισχύσεις μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ένα μήνα μετά δηλαδή από την αρχική προθεσμία της 15ης Μαΐου. Η παράταση θα ισχύσει και για τις στρεμματικές ενισχύσεις του δεύτερου πυλώνα της ΚΑΠ. Ο Επίτροπος Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Φιλ Χόγκαν, δήλωσε σχετικά: «Έχω προτείνει να επιτραπεί στα κράτη – μέλη να παρατείνουν την προθεσμία, ώστε οι αγρότες να μην υποστούν τις συνέπειες των καθυστερήσεων των εθνικών διοικήσεων, οι οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες με την πρόκληση του πρώτου έτους εφαρμογής της νέας ΚΑΠ. Τα κράτη – μέλη έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποφύγουν τις κυρώσεις των εκπρόθεσμων αιτήσεων των δικαιούχων». Και πρόσθετε, «είναι αυτονόητο ότι τα κράτη – μέλη που θα αποφασίσουν να αναβάλουν την τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης, θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι το διοικητικό και ελεγκτικό σύστημά τους θα διαφυλάξει τη σωστή δημοσιονομική διαχείριση». Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η παράταση θα ισχύσει μόνο για το 2015 και θα είναι προαιρετική.

Πηγή: http://ec.europa.eu/